Een verwarmde jas, wat is dat precies?

Heb jij het snel koud op je werk of wanneer je op wintersportvakantie gaat, dan is de verwarmde jas de ideale oplossing voor jou. Mocht je het überhaupt snel koud hebben ook tijdens simpele dingen zoals de hond uitlaten? Is deze jas ook geschikt en de ideale oplossing tegen de koude dagen. Lees hieronder alles over deze verwarmde jas.

Verwarmde jas 

De verwarmde jas heeft grote verwarmingselementen in de jas zitten. Deze zorgen ervoor dat jij de ideale warmte krijgt. Deze jas werkt op een powerbank. In de jaszak zit de aansluitkabel verwerkt. Hier kan je de powerbank aan aansluiten en dan zal de jas gaan opwarmen. Aan de binnenkant van de jas zit de knop verwerkt. Hiermee kan je de jas aan of uitzetten. Maar niet alleen aan of uit, ook kan je er mee de warmte bedienen. De verwarmde jas kan op drie verschillende warmtestanden. Zo kan je de ideale warmte kiezen die voor jou perfect is. Er zijn twee verschillende jassen. De Dual Heating en de Single Heating.

Als jij veel warmte nodig hebt kan je ervoor kiezen om de Dual Heating te nemen. Deze heeft twee grote verwarming oppervlaktes. Aan de voorzijde van het lichaam en de achterzijde van het lichaam. Deze heeft tien warmte oppervlaktes. De Single Heating heeft er vijf. Wel verspreid over de voor- en achterzijde van het lichaam. De warmte zit op goede plekken waardoor je ook goed verwarmd zal worden. De jas kan wel opwarmen tot 68 graden. Ook zullen de powerbanks de jas verwarmen van drie tot acht uur. Je kan dus de gehele dag met de jas doen. Je kan er ook altijd voor kiezen om een extra powerbank te nemen. Zo kan je wanneer de ene leeg is de ander aansluiten en zit je helemaal niet meer in de kou als het een lange dag is. Dit kan tijdens wintersport zijn, maar ook tijdens het wandelen of het fietsen. Voor de hobby of voor naar je werk. De verwarmde jas is overal comfortabel genoeg voor.

De verwarmde jas in een comfortabele jas die je goed warm houdt. De jas is niet alleen comfortabel maar ook makkelijk te reinigen. Je kan de jas gemakkelijk schoonmaken met een zogeheten cleaning kit. Hier zit een sopje in met een doekje. Hiermee haal je gemakkelijk de vieze plekken weg. Je kan hiervoor een kijkje nemen bij Comfort-Producten op de website. Ook kan je hier meer verwarmde kleding vinden voor als je een echte koukleum bent.

De verwarmde jas is gemakkelijk en comfortabel bij al jouw activiteiten. Door de drie verschillende warmte standen kan je altijd de ideale warmte bepalen voor jou. De drie standen zijn gemakkelijk in te stellen door een druk op de knop. hiermee gaat die ook aan en uit. De powerbanks zijn sterk en door het aanbod van extra powerbanks weet je zeker dat jij jezelf de gehele dag kan verwarmen met deze ideale verwarmde jas.

Gerelateerde berichten